Aikakausmedia

Aikakausmedia on aikakauslehtijulkaisijoiden yhteistyöfoorumi, jonka jäseninä ovat kaikki merkittävät aikakauslehtikustantajat Suomessa. Verkkopalvelu sisältää useita sähköisiä palveluita kuten Mediakortti, mediahaku, liitelaskuri, koulujen lehtitilaukset, jäsenluettelo, jäsenextranet. Sivusto sisältää myös liitynnät Aikakausmedian sisäisiin järjestelmiin

Sivuston visuaalinen ilme ja rakenne uudistettiin syksyn 2010 aikana. Sivustolla otettiin käyttöön aikakauslehtimäinen taitto ja kuvien käyttöä lisättiin ja tehostettiin.

Kesällä 2013 sivuston visuaalista ilmettä päivitettiin tuomalla mukaan uusi logo ja uusi visuaalinen ilme samalle taitolle. Vastuualueeni projektissa oli visuaalisen ilmeen tuominen sivustolle ja html-taitto.

Vastuualueeni

Avainasiakaspäällikkö, projektinhallinta, verkkopalvelun kehittäminen, konsultointi, konseptisuunnittelu, käyttöliittymäsuunnittelu, visuaalinen suunnittelu ja tuotannon ohjaaminen.

Asiakas kertoo

Merja Kurvi on ollut mukana kaikissa Aikakausmedian (Aikakauslehtien Liitto) verkkosivuston uudistuksissa, aina kokonaisuudistuksista pienempiin projekteihin vuodesta 2005 alkaen. Sivustomme erilaisiin toimintoihin, kuten esimerkiksi järjestelmästä lähetettävien uutiskirjeiden ulkoasuun ja toimivuuteen, kuvagallerian ideointiin ja monivaiheisen aikakauslehtikilpailun käyttäjäystävällisyyteen on Merja Kurvin ammattitaitoisella osaamisella ollut suuri merkitys. Yhteistyö hänen kanssaan on joustavaa, sillä Merja Kurvi ottaa huomioon asiakkaan erityistarpeet ja esittää myös kehittämisehdotuksia tulevaisuudessa toteutettavaksi. Hänen graafinen osaamisensa sekä verkkopalveluiden toimivuuden ymmärtäminen yhdistettynä projektien suunnitelmalliseen toteutukseen helpottavat asiakkaana olemista.

– Heli Häivälä, Aikakausmedia

Aikakausmedia