Yritys

Kurvi Design and Consulting on helmikuussa 2013 toimintansa aloittanut suunnittelu- ja konsulttitoimisto, joka on erikoistunut yritysilmeiden ja verkkopalveluiden suunnitteluun.

Palveluita erityisesti PK-yrityksille, liitto- ja järjestösektorille.

Intohimonani on olla mukana luomassa visuaalisesti elegantteja verkkopalveluita, joita loppukäyttäjät rakastavat käyttää ja jotka tukevat asiakkaani liiketoiminnallisia tavoitteita. Sivuston hyvä käyttökokemus parantaa asiakkaani asiakkaiden tyytyväisyyttä, heidän kokiessaan sivuston hyödylliseksi, puhuttelevaksi ja miellyttäväksi käyttää.

Autan asiakkaitani ottamaan verkon haltuun, etsimällä kullekin asiakkaalle juuri hänen tilanteeseensa parhaiten sopivan ratkaisun, jolla läsnäoloa verkossa saadaan tehostettua. Verkkobudjetin ja -resurssien kohdistaminen helpottuu kun verkon rooli osana toimintaa selkeytetään.

Tarjoan suunnittelu-, konsultointi- ja koulutuspalvelujen lisäksi palveluita verkkoläsnäolon suunnitelmalliseen ja pitkäjänteiseen kehittämiseen.

Verkostossa toimiminen

Pienelle yritykselle verkostossa toimiminen on elintärkeää. Minulla on ollut kunnia tehdä töitä ja tutustua vuosien aikana moniin alan huippuosaajiin. Vuosien varrella kertyneen laajan yhteistyöverkoston kautta hoituvat myös kokonaistoteutukset. Juuri sinun yrityksesi tarpeiden mukaisesti.

Filosofia

Uskon mutkattomaan tekemiseen ja rakastan työtäni. Minulle ja yritykselleni tärkeitä arvoja ovat laatu, luotettavuus, joustavuus ja mutkattomuus.

Uskon hyvään designiin, sille on aina paikkansa. Onnistunut design tekee maailmasta helpomman ja ymmärrettävämmän. Vaikkei se sitä paremmaksi muuttaisikaan.

Uskon käyttäjien kanssa suunnitteluun. Loppukäyttäjät päättävät viime kädessä palvelusi menestymisen.

Uskon pitkäjänteiseen yhteistyöhön asiakkaideni kanssa. Haluan kasvaa ja kehittyä yhdessä heidän kanssaan.