Uudelle yrittäjälle

Uudelle yrittäjälle tarjoan pitkäjänteistä kumppanuutta yrityksen visuaalisen ilmeen ja verkkoläsnäolon luomiseen ja kehittämiseen. Tuoreena yrittäjänä yrityksen perustamiseen liittyvät asiat ovat hyvässä muistissa.

Laadukas yrityksesi identiteettiä tukeva visuaalinen ilme

Yrityksen visuaalisen identiteetin suunnittelu alkaa logon suunnittelusta. Logo on yrityksen identiteetin ydin tai ilmentymä, joka antaa suunnan ja hengen kaikelle visuaaliselle viestinnälle. Suunnittelen antamasi briiffin pohjalta 2-3 luonnosta yrityksesi logosta, jotka käymme yhdessä läpi. Logon työstäminen jatkuu antamiesi kommenttien perusteella. Suunnitteluvaihe sisältää tarvittavan määrän suunnittelukierroksia parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Lopputuotoksena saat materiaalipaketin, jossa on logotiedostojen lisäksi pieni graafinen ohjeisto. Graafinen ohjeisto sisältää ohjeet logon käytöstä, yrityksen värimaailman ja typografian.

Toteutusta voidaan täydentää lisämateriaaleilla tarpeesi mukaisesti. Toteutuksiin voidaan liittää esimerkiksi kuvamaailman suunnittelu, käyntikortti, erilaisten dokumenttipohjien tai esityspohjien suunnittelu, yritysesitteitä tai muita taittotöitä.

Matka kohti visiota alkaa

Miten alkuun verkon kanssa?

Autan uusia yrittäjiä ottamaan verkon haltuun tarjoamalla apua verkkoläsnäolon suunnitteluun. Verkon rooli yrityksesi toiminnassa selkeytyy, verkolle asetetaan mitattavat tavoitteet ja luodaan kehittyvä polku yrityksesi verkkoläsnäololle. Etsimme sinun yrityksellesi sopivat välineet ja paikat missä näkyä ja miten toimia verkossa.Kartoitamme mm. yrityksesi lähtötilanteen, tavoitteet, verkkobudjetin, käytettävissä olevat resurssit ja aikataulun. Kartoituksen pohjalta teen ehdotuksen toteutuksesta ja 3 vuoden Roadmapin (suunnitelman) yrityksesi läsnöololle verkossa.

Ohje briiffin antamiseen

Jokainen uusi asiakkuus alkaa briiffillä, jossa käydään läpi asiakkaan identiteettiin, olemukseen ja tavoitteisiin liittyviä asioita ja keskustellaan toimeksiannosta ja siitä miten voin olla avuksi. Voit täyttää briiffin halutessasi jo verkossa ja jatkamme keskustelua sen pohjalta tapaamisen yhteydessä.

Anna briiffi

Pyydä tarjous, kysy lisätietoa

Soita, lähetä sähköpostia tai ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella

Kysy lisää