Onko sivustosi retuperällä?

Palvelukokonaisuus yritykselle, jonka sivusto on syystä tai toisesta päässyt retuperälle. Laitamme yhdessä sivustosi kuntoon budjettisi ja tarpeesi huomioon ottaen.

Verkkosivuston visuaalinen ilme, rakenne, sisältö ja toiminnot vaikuttavat oleellisesti sivustosi haluttavuuteen loppukäyttäjille. Verkkosivustosi visuaalisen ilmeen tulee tukea yrityksesi visuaalista identiteettiä, verkkosivustolle asetettuja tavoitteita ja käyttöä sekä ottaa huomioon sivuston käyttäjien tarpeet ja odotukset. Sivuston hyvä käyttökokemus parantaa asiakkaidesi tyytyväisyyttä heidän kokiessaan sivustosi hyödylliseksi, puhuttelevaksi ja miellyttäväksi käyttää. He tulevat sivustollesi uudelleen.

Palvelukokonaisuus sisältää

Hyöty yrityksellesi

Korkealuokkainen ja käyttäjäystävällinen yrityksen visuaalista identiteettiä ja liiketoiminnallisia tavoitteita tukeva moderni sivusto, joka skaalautuu vaivattomasti erilaisiin päätelaitteisiin. Läsnöolo verkossa on välttämätöntä, ja kun verkossa on kerran oltava, niin miksi et ottaisi siitä samalla mahdollisimman suurta hyötyä irti?

Lisätehoa sivuston uudistamiseen lisäpaketeilla:

Mitä asiakkaasi sivustoltasi odottavat?

Palvelukokonaisuus, jossa selvitän, mitä asiakkaasi sivustoltasi haluavat. Loppukäyttäjän tarpeiden tunteminen on elintärkeää verkkosivuston kehittämisessä. Verkkosivuston hyvä käyttökokemus lisää asiakastyytyväisyyttä ja varmistaa sen, että sivustoa halutaan käyttää. Sivustoon liittyvien päätösten tekeminen helpottuu kun tiedät käyttäjän tarpeet ja voit panostaa tarpeellisiin ominaisuuksiin. Kartoitustapa ja kartoituksen laajuus suunnitellaan aina asiakaskohtaisesti.

Palvelukokonaisuus sisältää: Käyttäjäryhmien määrittely, kartoituksen suunnittelu ja toteutus, yhteenveto ja johtopäätökset kartoituksen tuloksista.

Kävijäseurannasta lisäpotkua palvelusi kehittämiseen

Palvelun pitkäjänteiseen kehittämiseen saat lisätukea, kun otat käyttöön kävijäseurannan ja verkkoanalytiikan. Palvelulle asetetuille tavoitteille asetetaan mittarit, joilla tavoitteiden toteutumista seurataan. Seuraamalla palvelun käyttöä saat selville, miten palvelua käytetään ja toimiiko palvelu halutusti. Kehityskohteet löytyvät helpommin ja pääset puuttumaan ajoissa mahdollisiin epäkohtiin.

Palvelukokonaisuus sisältää: Mittareiden valinta ja asentaminen, seuranta kuukausitasolla, johtopäätökset ja parannusehdotukset 3 kuukauden välein.

Metodit

Workshopit, dynaamiset rautalankamallit, psd-tiedostot, toimintojen määrittely

Lopputuotokset

Tuotantovalmis suunnitelma sivuston toteutukseen: dynaamiset rautalankamallit, sivuston rakenne, toimintojen kuvaukset, sivuston visuaalinen ilme, Ohjeistus toteutukseen ja materiaalit tuotannon kilpailutukseen.

Aikataulu

Aikataulu sovitaan asiakaskohtaisesti. Yritykseltäsi keskimäärin 2 palaveria ja 3 workshoppia. Keskimääräinen läpimenoaika välillä 3-10 viikkoa.

Pyydä tarjous, kysy lisätietoa

Valitse valmis palvelukokonaisuus tai sinun yrityksesi tarpeiden mukaan räätälöity toteutus. Soita, lähetä sähköpostia tai ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella

Kysy lisää