Oletko viemässä palveluitasi verkkoon?

Palvelukokonaisuus yritykselle, jolla on verkkoon liittyviä ideoita tai joka on siirtämässä palveluitaan verkkoon. Tyypillisiä toteutuksia ovat tuotteiden ja palveluiden tilaamiseen tai asiakastukeen liittyvien rutiiniluonteisten palveluiden siirtäminen verkkoon, jolloin henkilöstö voi keskittyä asiantuntemusta vaativaan neuvontatyöhön ja asiakaspalveluun.

Palvelukokonaisuus sisältää

Hyöty yrityksellesi

Idea konkretisoidaan projektin aikana tuotantovalmiiksi ratkaisuksi. Toteutettava ratkaisu tukee liiketoiminnallisten tavoitteiden lisäksi loppukäyttäjien tarpeita ja odotuksia. Palvelukokonaisuuden aikana saadaan kokemuksia palvelun oikeilta käyttäjiltä. Oikeiden päätösten tekeminen varhaisessa vaiheessa säästää ajan lisäksi kustannuksia. Palvelun kehittäminen tulevaisuudessa helpottuu.

Kävijäseurannasta lisäpotkua palvelusi kehittämiseen

Palvelun pitkäjänteiseen kehittämiseen saadaan lisätukea ottamalla käyttöön kävijäseuranta ja verkkoanalytiikka. Palvelulle asetetuille tavoitteille asetetaan mittarit, joilla tavoitteiden toteutumista seurataan. Seuraamalla palvelun käyttöä saadaan selville miten palvelua käytetään ja toimiiko palvelu halutusti, kehityskohteet löytyvät helpommin ja mahdollisiin epäkohtiin päästään puuttumaan ajoissa.

Palvelukokonaisuus sisältää: Mittareiden valinnan ja asentamisen, seurannan kk-tasolla, johtopäätökset ja parannusehdotukset 3kk:n välein.

Metodit

Workshopit, materiaalit, käyttäjähaastattelut ja –kyselyt, käyttäjätestit, dynaamiset rautalankamallit, psd-tiedostot, toimintojen määrittely, analytiikkatieto

Lopputuotokset

Tuotantovalmis aineisto palvelun toteutukseen, materiaalit tuotannon kilpailutukseen.

Aikataulu

Aikataulu sovitaan asiakaskohtaisesti. Yritykseltäsi keskimäärin 4 palaveria ja 5 workshoppia. Keskimääräinen läpimenoaika välillä 8-20 viikkoa.

Pyydä tarjous, kysy lisätietoa

Valitse valmis palvelukokonaisuus tai sinun yrityksesi tarpeiden mukaan räätälöity toteutus. Soita, lähetä sähköpostia tai ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella

Kysy lisää